dijous, 31 de març del 2011

El gran rellotge del món

El World Clock de Poodwaddles és un rellotge que no només dóna l’hora sinó que també ofereix el recompte anual, mensual, setmanal, diari o instantani de tot tipus de dades com l’augment de la població mundial en temps real, el nombre de correus electrònics que s’envien en tot el món, la producció mundial de petroli i un llarg etcètera
En el temps que trigaràs, més o menys, en llegir aquest text s’hauran mort en tot el món unes 50 persones. La població mundial haurà augmentat a un ritme superior d’una persona per segon. I s’hauran enviat més de cinc milions de correus electrònics. Conèixer totes aquestes dades i moltes altres és possible gràcies al World Clock 2011 de Poodwaddle.com, un dels últims rellotges estadístics que s'han incorporat a l'oferta de la xarxa.

El World Clock 2011 ofereix el recompte anual, mensual, setmanal, diari o instantani de tot tipus de dades: des de la producció de menjar, fins al nombre de morts per causes diverses, la desforestació o la temperatura del planeta... i, per suposat, també dóna l'hora.

El URL del web és el següent: http://www.poodwaddle.com/clocks/worldclock/