dilluns, 2 de novembre de 2009

Conferència Canvi Climàtic Barcelona 2009

Avui comença la Conferència del Canvi Climàtic Barcelona 2009, que durarà fins divendres, 6 de novembre. És l'última reunió preparatòria abans de la Conferència del Canvi Climàtic de l'ONU, que es farà el desembre a Copenhaguen, capital de Dinamarca.
Diari de l'escola publica una edició sobre aquest tema. Ací teniu, doncs, una bona oportunitat per poder fer comentaris al vostre bloc i, també, poder estudiar amb profunditat els temes de l'efecte hivernacle i de l'escalfament global que entren dins del tema de l'atmosfera i dels quals caldrà examinar-se en desembre.


NOTA: De moment, la gent no s'anima a escriure. Us recorde que una de les activitats -obligatòries- programades per a l'assignatura de CTMA és el comentari de notícies d'actualitat relacionades amb el medi ambient i que té un valor de fins a un punt de la nota de l'avaluació. No us ho deixeu per a darrera hora. Recordeu que no es tracta de "copiar" sino d'analitzar les notícies, cercar informació complementària, organitzar la informació i poder donar la vostra opinió raonada sobre el tema. Una part important d'aquest treball és la de trobar fonts d'informació fiable. En aquest bloc jo vaig publicant entrades relacionades amb el tema que anem estudiant en classe (ara mateix sobre el tema de l'atmosfera) o notícies d'actualitat. També trobareu al bloc (part inferior dreta) una sèrie de notícies d'actualitat relacionades amb les assignatures del nostre departament. que vaig recollint d'internet. Podeu llegir-les i així poder saber sobre quin tema treballar. La resta depén de vosaltres
Fa uns dies us vaig passar unes fotocòpies que explicaven  com treballar el bloc.  Ànim i a escriure!!